Meniu Închide

Termeni si conditii

Termeni și condiții generale

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor de pe site-ul www.peggysgift.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare detaliate mai jos. În situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si a site-ului www.peggysgift.ro fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.
Date de identificare
Firma Top Dog K9 S.R.L. , înregistrată la Registrul Comerțului cu J35/721/2006, C.U.I.18454859, având sediul social în Ciacova Str. Tudor Vladimirescu nr 88d, jud. Timiș, România, capital social 200 lei, cont bancar RO15INGB0000999906428152, este deținătorul și administratorul site-ului www.peggysgift.ro
Intregul continut al site-ului www.peggysgift.ro, incluzând, elemente de grafica web, texte, imagini, descrieri si orice alte date, este proprietatea firmei Top Dog K9 S.R.L. sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si legilor privind dreptul de proprietate intelectuală si industriala. Folosirea fara acordul scris a conținutului de pe site-ul www.peggysgift.ro, se pedepsește conform legilor în vigoare.
Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul www.peggysgift.ro , cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata, respectiv prin telefon sau email.
Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor si/sau serviciilor din comanda, caz in care va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie de acesta Daca clientul refuza modificarile, comanda va fi anulata si contravaloarea comenzi va fi inapoiata in termen de 15 zile lucratoare daca comanda a fost deja achitata.
Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Pentru confirmarea comenzii clientul va fi contactat telefonic de catre un reprezentant al www.peggysgift.ro.
Top Dog K9 S.R.L. prin www.peggysgift.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele primite in vrac de catre www.peggysgift.ro vor fi ambalate de acesta. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.. Produsele si serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil. Produsele comercializate pe www.peggysgift.ro nu sunt destinate consumului profesional sau utilizarii industriale, ele vor fi utilizate doar în scopul pentru care acestea au fost comercializate. Top Dog K9 S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul www.peggysgift.ro, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Bateriile incluse in produse (cele care au) sunt doar de testare. Top Dog K9 SRL nu este responsabilă de erorile de măsurare, indicare, afişare, etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori.
Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile O.U.G. 34/2014. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri vor fi inapoiate si acestea.
Ne rezervam dreptul de a anula o comanda in cazul in care produsul comandat nu este pe stoc, a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului,nu sunteţi eligibil pentru a face o comandă (aveţi sub vârsta legală, datele personale furnizate nu au fost corecte, aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat, etc…), plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plaţii cu cardul sau pentru alte motive justificate. In cazul anularii unei comenzi veţi fi înştiinţat prin email sau telefonic.
Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/debit card la plasarea comenzii online.
Orice informaţie, date, text, fotografie, grafică etc de pe acest site este responsabilitatea acelei persoane fizice / persoane juridice sau orice entitate juridica de la care provine. Top Dog K9 SRL sub nici o formă, direct sau indirect, nu poate fi făcuta responsabila pentru conţinutul site-ului, incluzând informaţii incomplete sau greşite. Imaginile produselor de pe www.peggysgift.ro sunt cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi de cele prezentate in culoare, accesorii, aspect etc. Vizitatorii www.peggysgift.ro au posibilitatea, prin intermediul rubrici Contact, să solicite corectarea greşelilor apărute, dacă este cazul. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.
De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru nici un fel de prejudiciu creat din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe www.peggysgift.ro, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Eventualele litigii intre vanzator si consumator/client vor fi rezolvate pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanţei de judecată competente .

Acest site foloseste cookie-uri atat proprii cat si provenite de la terti, iar prin navigarea pe acest site va dati acordul asupra folosirii lor.